✓УСТАНОВКА біде: покрокова інструкція УСТАНОВКИ

✓УСТАНОВКА біде: покрокова інструкція УСТАНОВКИ

Як встановити біде самостійно ?!

Біде - досить рідкісний предмет санвузла, який швидко стає популярним. Щоб не оплачувати послуги професіоналів з його встановлення, пропонуємо ознайомитися з покроковою інструкцією, яка допоможе з легкістю встановити біде самостійно. А також поговоримо про особливості, різновиди та переваги цього аксесуара.


Біде - називають низьку раковину або невелику ванночку, яка в більшості випадків встановлюється поблизу унітазу, а в деяких випадках буває комбінацією умивальника і унітазу.



Основна функція біде

- миття шкіри, після туалету. Також біде застосовують для миття ніг або інших органів, особливо для людей похилого віку або інвалідів.

Люди з травмами, маленькі діти - також користуються біде, як підтримання особистої гігієни.


Біде ще називають "туалетом без паперу". Так як у внутрішній його частині розташовується маленький фонтанчик, з якого тече вода. Альтернативним варіантом біде є гігієнічний душ. Але, щоб не витрачати час на часте прийняття душу, і його постійне очищення, застосовують біде.


До пристрою біде здійснюється підведення як гарячої, так і холодної води. Регулювати температуру допомагає змішувач. Установка біде проводиться поблизу унітазу. Найголовнішим правилом експлуатації біде є його постійна чистка. Хоча він і схожий на унітаз, але за функціональними особливостями його прирівнюють до ванною або до раковини.


Біде мають різні варіації і дизайн. Деякі моделі оснащені одним отвором для наповнення водою, а деякі - двома. Резервуар буває як порцеляновим, так і фаянсовим. При використанні біде можливо навіть закрити отвір кришкою і наповнити ємність водою.


Бувають різні види змішувачів, вони дозволяють налаштовувати потік струменя і її напрямок. Основне завдання змішувача - виштовхнути струмінь води. Нові розробки дозволили зробити біде, який висушує шкіру, після її миття.

Опублікував Koldim

Схожі статті

✓Как зробити стелю з гіпсокартону своїми руками?
Стеля з гіпсокартону своїми руками.Незважаючи на велику кількість всіляких варіантів обробки, підвісні стелі не втрачають своєї популярності. В якості основного матеріалу для їх монтажу використовуєтьсягіпсокартон. Його перевагою є можливість вирівнювання огріхів стелі. Екологічні та витончені - вони відрізняються різноманітністю видів. Це і однорівневі відносно прості стелі, які кріпляться на металевому каркасі і мають вбудовані світильники. Їх особливістю є кріплення виключно в горизонтальній площині. Більш складну конструкцію мають двох і трирівневі стелі. В якості підстави викори..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі
✓Матеріали для оздоблення стін у передпокої
Топ матеріали для оздоблення стін у передпокої.   Інтер'єр передпокою повинен виглядати естетично, вписуватися в загальний стиль квартири, створювати враження затишку та простоти. Всі оздоблювальні матеріали, які застосовують для цього приміщення, повинні бути зносостійкі і довговічні. У передпокої часто скупчуються частинки бруду, піску і землі, тому матеріал для обробки повинен бути міцним і стійким до різних забруднень.  Часто стіни передпокою покривають рідкими шпалерами, декоративною штукатуркою, штучним каменем або пластиковими панелями.    Застосовуючи стру..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі
✓Врезние змішувачі - переваги і види
Врізні змішувачі. В останні час в магазинах сантехніки з'явився дуже великий вибір нових моделей змішувачів. І варто приділити окрему увагу такої моделі, як виразний змішувач для ванної кімнати. Що таке виразний змішувач: Виразний змішувач - це вбудована модель, яка є більш непомітною і компактною. В інших країнах ця модель змішувачів влаштувалася вже дуже давно, але у нас вона себе зарекомендувала зовсім недавно. Але відразу припала до душі багатьом, хоча багато ванни не призначені для установки таких змішувачів. При ремонтах ванних кімнат і надалі виборі змішувача, багато хто ..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі
✓Как встановити умивальник
Установка умивальника.У повсякденному житті мало хто замислюється над цим питанням, вважаючи за краще трати часу заручитися допомогою сантехніка. Сьогодні ринок переповнений пропозиціями про сантехнічних послуг, але навіть домінування пропозиції над попитом не відлякує ціни, які майстри щедро "заламують" за свої послуги. Тому, більшість тих, хто має намір провести установку або заміну раковини своїми руками, починають шукати інформацію про те, як це зробити, в інтернеті. Всупереч усталеній думці про те, що все, що пов'язано з сантехнікою - справа складна і вимагає навичок і досвіду, монта..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі

0 коментарів до "✓УСТАНОВКА біде: покрокова інструкція УСТАНОВКИ"

Написати коментар

Ваше ім'я:
 
Ваш коментар:
Увага: HTML теги не підтримуються!