✓Сравненіе чайників

✓Сравненіе чайників

Перевірці експерта з чайної церемонії і лабораторному аналізу води піддали три різних чайника: пластиковий, залізний і скляний. Електрочайники виділяють в воду небезпечні хімічні речовини, які викликають захворювання печінки, серця, крові та кровоносної системи. Крім того, вони позбавляють напої смакових якостей, повідомляється в розслідуванні "Території обману".


Тестування піддали три різні види електрочайників:


пластиковий

залізний

скляний.

Спочатку їх перевіряла експерт по чайній церемонії Олена. Вона заварила чай водою з різних чайників і оцінили смакові якості напою. Гіршу смакову оцінку отримала вода з пластикового чайника, мабуть, найпоширенішого в Україні. "Замість чаю тут залишився лише кислий присмак", - стверджує Олена Вода з залізного чайника посіла друге місце, хоч і була "тупуватої". А ось вода зі скляного вийшла найсмачнішою з усіх трьох. Смакові якості води дуже важливі, але найважливіше - наскільки рідина з електрочайників шкідлива для наших організмів. Воду з трьох чайників пропустили через спеціальний сорбент, а після випарювання отримали три різні концентрати. "З пластикового чайника у великій кількості виділяються речовини, які активно осідають в нашій печінки. У металевому багато оксидів заліза, які призводять до серцево-судинних захворювань і хвороб крові. А скло нічого шкідливого не виділяє", - після проведення експертизи розповів Михайло Малюкін з інституту колоїдної хімії та хімії води. Поради щодо вибору чайника: безпечний для організму - скляний чайник. Якщо чайник покритий емаллю або тефлоном, користуватися ним можна до перших значних подряпин. Алюміній і нікель можуть отруїти нас. А якщо в складі пластикового чайника є меланін - викиньте його. Це отрута.

Опублікував Koldim

Схожі статті

✓Как зробити стелю з гіпсокартону своїми руками?
Стеля з гіпсокартону своїми руками.Незважаючи на велику кількість всіляких варіантів обробки, підвісні стелі не втрачають своєї популярності. В якості основного матеріалу для їх монтажу використовуєтьсягіпсокартон. Його перевагою є можливість вирівнювання огріхів стелі. Екологічні та витончені - вони відрізняються різноманітністю видів. Це і однорівневі відносно прості стелі, які кріпляться на металевому каркасі і мають вбудовані світильники. Їх особливістю є кріплення виключно в горизонтальній площині. Більш складну конструкцію мають двох і трирівневі стелі. В якості підстави викори..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі
✓Матеріали для оздоблення стін у передпокої
Топ матеріали для оздоблення стін у передпокої.   Інтер'єр передпокою повинен виглядати естетично, вписуватися в загальний стиль квартири, створювати враження затишку та простоти. Всі оздоблювальні матеріали, які застосовують для цього приміщення, повинні бути зносостійкі і довговічні. У передпокої часто скупчуються частинки бруду, піску і землі, тому матеріал для обробки повинен бути міцним і стійким до різних забруднень.  Часто стіни передпокою покривають рідкими шпалерами, декоративною штукатуркою, штучним каменем або пластиковими панелями.    Застосовуючи стру..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі

0 коментарів до "✓Сравненіе чайників"

Написати коментар

Ваше ім'я:
 
Ваш коментар:
Увага: HTML теги не підтримуються!