✓Как правильно вибрати люстру

✓Как правильно вибрати люстру

Як вибрати люстру

Головною функцією люстри є освітлення. Тому свій вибір необхідно зупиняти не тільки на красивому і зручному дизайні, але і загострювати увагу на висвітленні. Він повинен бути приємним, не напружувати зір, не бути занадто яскравим і не викликати дискомфорту у оточуючих.

Якість світильника повинно бути хорошим. Адже від освітлення безпосередньо буде залежати ваше самопочуття. Якщо світло буде яскравим - він вас буде дратувати, а тьмяний навпаки - буде весь час схиляти вас до сну.


Вибір люстри повинен виходити від потужності, яка нам необхідна. З цього випливає, що вибір залежить від приміщення, в якому вона буде висіти. Залишається тільки правильно все розрахувати. Але як це зробити? Скористайтеся наступними порадами.

Зал і вітальня, як правило, займають найбільшу площу в будинку, вони потребують найбільшої освітлення. Для таких приміщень підходять люстри з потужністю від 150 до 300 Вт. Для кухні підійде 120-150 Вт, якщо кухня маленька - менше 100 Вт. Для ванної кімнати рекомендується купити світильник з потужністю від 80 до 100 Вт.


Важливим моментом також є правильний підбір ламп. Більш м'яке, приємне для ока освітлення вийде від звичайних ламп розжарювання. Вони прекрасно підходять для віталень і спалень. Дані лампочки бувають різні: матові, прозорі, з різними цоколями і формами. Найголовніше в цих лампах - це низька ціна. Але є і недолік, низький рівень ККД, велика нагрівання, яке заважає Устанока.


Якщо порівнювати класичні лампи з люмінесцентними, то останні виробляють біле освітлення, яке швидко стомлює очі. Їх радять встановлювати там, де потрібне яскраве світло (на кухні, в коридорі). Вони бувають трубчасті і з цоколем. Люмінесцентні лампи мають великий рівень ККД, 11 Вт прямо пропорційно лампі розжарювання, потужність якої складає 60 Вт. Але крім цього, є ще й недоліки - це занадто висока ціна.

Опублікував Koldim

Схожі статті

✓Как зробити стелю з гіпсокартону своїми руками?
Стеля з гіпсокартону своїми руками.Незважаючи на велику кількість всіляких варіантів обробки, підвісні стелі не втрачають своєї популярності. В якості основного матеріалу для їх монтажу використовуєтьсягіпсокартон. Його перевагою є можливість вирівнювання огріхів стелі. Екологічні та витончені - вони відрізняються різноманітністю видів. Це і однорівневі відносно прості стелі, які кріпляться на металевому каркасі і мають вбудовані світильники. Їх особливістю є кріплення виключно в горизонтальній площині. Більш складну конструкцію мають двох і трирівневі стелі. В якості підстави викори..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі
✓Матеріали для оздоблення стін у передпокої
Топ матеріали для оздоблення стін у передпокої.   Інтер'єр передпокою повинен виглядати естетично, вписуватися в загальний стиль квартири, створювати враження затишку та простоти. Всі оздоблювальні матеріали, які застосовують для цього приміщення, повинні бути зносостійкі і довговічні. У передпокої часто скупчуються частинки бруду, піску і землі, тому матеріал для обробки повинен бути міцним і стійким до різних забруднень.  Часто стіни передпокою покривають рідкими шпалерами, декоративною штукатуркою, штучним каменем або пластиковими панелями.    Застосовуючи стру..
0 коментарі до цієї статті - Показати коментарі

0 коментарів до "✓Как правильно вибрати люстру"

Написати коментар

Ваше ім'я:
 
Ваш коментар:
Увага: HTML теги не підтримуються!