М'ясорубки

На даний момент представлено безліч кухонних девайсів, які допомагають кулінарам створювати кожен день шедеври і радувати ними своїх близьких. У цій статті ми розповімо вам про один з них, без якого просто неможливо зробити фарш або подрібнити овочі для ікри. М'ясорубка електрична, на відміну від її механічної попередниці, не вимагає застосування фізичних зусиль, і тому подрібнити продукти або, за допомогою спеціальних насадок, виготовити локшину нею зможе навіть підлітки. Переваги електром'ясорубки: ✓ потужність її більше ніж у різних комбайнів; ✓ подрібнює м'ясо або фрукти за короткий період часу; ✓ легко справляється з невеликими хрящиками і жилами, що разюче відрізняє її від "ручного" прародительки; ✓ не потрібна додаткова фіксація до поверхонь; ✓ штовхач допомагає утрамбовувати продукти в довгій і вузькій горловині мясопріемніка, що запобіжить дотик пальців з ріжучими, ✓ обертовими елементами і тим самим мінімізує ризики порізів та інших травм. Принцип роботи і пристрій. Складається вона з: ✓ корпусу, до якому знаходиться двигун; ✓ мясопріемніка; ✓ лотка для їжі; ✓ шнекового вала; ✓ решітки; ✓ ножа. Процес подрібнення в агрегаті відбувається безперервно. При попаданні в шнековий контейнер м'ясопродукти відрізаються ковзаючим про решітці ножем. Як вибрати і на що звертати увагу? Потужність. Один з основних параметрів, які варто врахувати при виборі моделі. Від нього залежить кількість їжі, яку вона зможе переробити протягом однієї хвилини. Коливається від 400 до 2200 Вт, хоча є і до 3000 Вт. Оптимальною прийнято вважати 100 Ватт. Важливо також розуміти, цей показник впливає на рівень видаваного шуму і споживання енергоресурсів. Продуктивність. Як вже вказано раніше, цей на неї величезний вплив виявляється попереднім параметром. Вага переробляється продукції вказується в анотації до товару. Матеріал. Бувають пластикові, легкосплавні і нержавіючі корпуси. Деталі, якими проводиться подрібнення завжди виготовляються з металу, оскільки вони піддаються сверхсильним навантажень. Реверс або зворотне прокручування. Ця функція допомагає позбавлятися від застрявання без розбирання. При включенні відбудеться обертання в бік вхідного отвору, як би повертаючи наповнення на стартові позиції. Цей функціонал зазвичай присутній практично у всіх модифікаціях. Час безперервної роботи. При постійних і досить сильних навантаженнях - це важливий фактор, що вимагає уваги. Кількість швидкостей. Існують одне і двох швидкісні. Бувають ситуації, коли не потрібні понад зусилля, як наприклад при переробці м'яких субпродуктів, тоді стане в нагоді режим більш делікатного помелу, і саме тоді зручний другий варіант. Захист двигуна. Для цих цілей може бути електричний, або як його ще називають автоматичний, або механічний (втулка із пластику на шнековале) запобіжник. Мета цих пристосувань - перешкоджати перевантаження та перегрівання мотора при використанні. Завантажувальна платформа. Лоточок, який кріпиться на вхідний отвір, додає зручності в період користування. Пластмасовий або металевий. Вони захистять також навколишній простір від протікання соку або крові. Насадки. Вони забезпечують можливість виконання різнопланових операцій. ✓ "кеббе" або "куббе" допоможе отримати трубочки, порожнисті усередині, які після можна наповнювати; ✓ моделює, яка буде видавати порційні пререработанноесиоье; ✓ для приготування ковбас або сосисок; ✓ шинкування-овочерізка, що забезпечує фігурну нарізку (гуртки, кубики або бруски); ✓ прес, перевтілюється аксесуар в соковижималку; ✓ терка; ✓ для нарізки тіста для печива, спагетті або локшини; ✓ форма для тефтелей і котлет. При придбанні обов'язково: ✓ перевірка працездатності, адже краще відразу протестувати всі заявлені опції; ✓ подивитися наскільки стійкий предмет на рівному столі; ✓ звірити комплектацію з паспортом-інструкцією. Сподіваємося, що ми допомогли вам зробити вибір і ще хочемо нагадати, що м'ясорубка, ціна якої вище, володіє більш розширеним функціоналом в порівнянні з більш дешевою.

Порівняння товарів (0)


Мясорубка Maestro MR 854
Мясорубка Maestro MR 853
Мясорубка Maestro MR 852
Показано з 1 по 4 з 4 (всього 1 сторінок)