Кавоварки, кавомолки

Любителям кави звичайно знайомі побутові прилади про які ми хочемо вам розповісти. Вони незамінні в процесі приготування цього напою з натуральних інгредієнтів, адже гранульовані разюче відрізняються по смаку і запаху і навряд чи з ними можна відчути насолоду. Отож, кавомолка. Навіщо ж вона потрібна? Мелений субстрат, навіть за умови правильного зберігання, не зберігає свої властивості навіть у вакуумній герметичній ємності. Чи то справа свіжий помел - неповторний аромат забезпечений. За типами їх розрізняють на: Кавомолки електричні методом дроблення діляться на: ✓ ножові. Мають просту конструкцію і метод їх роботи схожий з блендером. Сталевий ніж обертається з великою швидкістю. Мінус їх у тому, що помел буде неоднорідним, але це не страшно якщо варити його планується в турці або ж заварюватися чашці. Місткість в них становить від 40 до 120 грам. Ступенів подрібнення 3. ✓ жорнові. Зерна перетіраются між залізних дисків і перетворюються в гранули, однорідні за розміром. Режимів в них може бути від 6 до 18-ти. Обидві вони мають захист від перегріву і блокування кришки в процесі роботи. Механічні млини вимагають додатки ваших зусиль і їх принцип дії ідентичний з жорнами. Контейнер для зерен буває відкритий і закритий. Зовні вони виглядають дуже своєрідно і привабливо, що дозволяє їм бути одночасно корисним девайсом і предметом декору кухні. Тож, зерна змолоті і тепер їх можна і заварити. Це робиться в турці або в кавоварці. Суть цього приладу в наступному: вам треба тільки засипати субстрат і залити воду, а далі апарат все зробить сам. За типом вони діляться на: ✓ Фільтраційні або краплинні. Вода при нагріванні з резервуара капає на фільтр, і поступово готова рідина стікає колбу. Американо в них виходить відмінний. ✓ Ріжкові порадують вас еспресо або капучіно, можуть і іншими, але ці два найкраще вийдуть. Вони можуть бути: помпові (Pump-Espresso), що забезпечують чималий літраж і відповідні для великого колективу; парові (Steam-Espresso) - домашні малолітражні моделі. ✓ Гейзерна кавоварка складається з металевої ємності і роздільників, службовців кордоном для рідини внизу і порошку зверху. ✓ чалдових або капсульні. У них можна використовувати тільки спеціальні картриджі. Працюють практично безшумно. Їх часто встановлюють в офісах. Догляд за ними простий. Чалди замінюються приблизно раз в два роки. ✓ "Французький прес". Складаються зі скляного жароміцного циліндра, поршня і металевої фільтра. Кава в ній як би запарюється. Вона проста в обігу, не вимагає підключення до мережі оскільки діє за принципом схожим з термосом і її завжди можна взяти з собою в поїздку. На що слід звернути увагу при виборі. ✓ Потужність у них зазвичай від 300 до 1200 Вт. Чим вона більше, тим швидше варить. ✓ Регулювання фортеці присутні більше дорогих і це зручна опція, адже одним подобаються більше, а іншим менше міцні напої. ✓ Обсяг і матеріал глечика. Пластикові, скляні і сталеві. Причому виконану зі скла завжди можна підігріти в мікрохвильовці. ✓ Наявність ручки з теплоізоляційного матеріалу буде безсумнівним плюсом ✓ Фільтр може бути багаторазовий, нейлоновий або "золотий", і паперовий одноразовий. ✓ Автоподогрев, підтримання певної температури. ✓ Протикрапельний затвор дозволить наливати по одній порції, не чекаючи готовності інших і при цьому протікання буде виключено. ✓ Таймер дозволить задавати час приготування і прокинувшись вранці або прийшовши додому не доведеться чекати готовності улюбленого кави. ✓ Автоотключение, тобто саму себе вимкнеться після закінчення варіння.

Порівняння товарів (0)


Кофемолка Maestro MR-453
Кофемолка Maestro MR-452
Кофемолка Maestro MR-451
Кофеварка Maestro MR-410
Кофеварка Maestro MR-406
Кофеварка Maestro MR-405
Кофеварка Maestro MR-404
Кофеварка Maestro MR-403
Кофеварка Maestro MR-402
Кофеварка Maestro MR-401
Кофеварка Maestro MR-400
Показано з 1 по 11 з 11 (всього 1 сторінок)