Хлібопічки

У наш час, завдяки розвитку індустрії кухонних помічників, багато людей вважають за краще покупним батон і коровай домашню здобу власного виробництва. Такі вироби можна випікати за різними рецептами і тим самим дозволяє урізноманітнити свій щоденний раціон. Ступінь засмажкою, кількість складових і добавок кожен може вибирати на свій смак і це безсумнівний плюс, адже кулінарні уподобання у всіх різні. Дієтичні і безглютенові продукти не завжди можна знайти на прилавках і для тих, хто вживає тільки їх ця піч просто рятівниця. Приготувати такі продукти можна і в звичайній духовці, але в хлібопічки вони виходять краще, та й часу на заміс і контроль процесу не буде потрібно. Хліб з хлібопічки буде приготовлений їй протягом від 1 до 6-ти годин і це буде залежати від режиму і способу його виготовлення. Перший такий агрегат був розроблений в 1987 році в Японії. Інженери компанії Panasonic об'єднали в ній функції розстоїчної шафи і пекарської печі і забезпечили керованим пристроєм, контролюючим всі етапи. На ринку нашої країни вона вперше з'явилася на початку 90-х років минулого століття і за цей період завоювала серця споживачів. Моделі між собою відрізняються кількістю режимів і опцій, температурами нагріву і часом випікання, наявністю екранів та іншими технічними моментами. Базові, присутні в кожній, опції: ✓ рівень піджареної скоринки; ✓ заміс дріжджових і бездріжджових видів тесту різної консистенції; ✓ прискорена випічка, що дозволяє скоротити термін випікання до 2-х годин. Додаткові безпосередньо залежать від вартості, але вони розширюють спектр можливостей і роблять її більш універсальною: приготування: ✓ кексів; ✓ кличів; ✓ хліба з добавками; ✓ булок з начинкою; ✓ пасок з родзинками і / або курагою та іншими фруктами; ✓ піци. Варення та джеми готуються більш щадним способом, зберігаючи максимально вітаміни при термообробці. Підтримує готову продукцію в гарячому стані в задані терміни. Дуже важливий момент - захист. Цьому критерію виробники приділяють багато уваги і в майже кожному приладі є: Захист від дітей, що виключає можливість несанкціонованого включення маленькими помічниками; При перепадах напруги є запобіжники, які вбережуть механізми при стрибку напруги в електромережі. Так як же вона працює? На самому початку заливаються і засипаються необхідні інгредієнти. Після вибирається користувачем одна з попередньо встановлених програм. Процес запускається і починається самостійна робота в електроприладі: тісто замішується в хлібопічці і після на певний час воно "підходить"; другий цикл замісу прибере утворилися в період вистоювання газів і залишає ще ненадовго опару в спокої; по закінченні необхідного тимчасового інтервалу, починається запікання. Всі етапи автоматизовані і не потребують втручання людини. Параметри, що вимагають уваги при покупці. ✓ Вага пристрою зазвичай становить від чотирьох до семи з половиною кілограм. ✓ Потужність - 450 - 860 Вт, причому цей показник вище, тим швидкість виконання завдань швидше, але і витрати електроенергії більше. ✓ Розміри потрібно підбирати в залежності від того, де вона буде розташована. ✓ Корпус може бути виконаний з пластика або неіржавіючої сталі. Пластиковий більше схильний до зносу, але за ним простіше доглядати адже на сталевому залишатимуться відбитки пальців і будуть видні висохлі краплі вологи. Обов'язково треба зважити всі за і проти перед ухваленням рішення про покупку і пам'ятайте, що цей функціональність такого девайса безпосередньо пов'язана з його ціною. Дешевші забезпечать більш вузький асортимент, ніж більш дорогі.

У даній категорії немає товарів.