Електродуховки, електропечі

Багато споживачів в останні роки все частіше віддають перевагу не газовим, а електричних приладів. Пов'язують це з тим, що вони мають більш розширений функціонал. Використовувати їх можна в негазифікованих будівлях, а електропіч надзвичайно мобільна і її можна взяти з собою на дачу, а невеликі габарити роблять її ідеальною для користування в малогабаритних квартирах і кімнатах в гуртожитках. Ще одним їх перевагою, що додає зручності для користувача, вважається те, що дверцята можуть відкриватися як класичним способом, так і в бік. Тепер ми докладніше розглянемо - що ж це за електроприлади і які у них переваги. Електродуховка, настільна або вбудована, здатна виробляти обробку їжі при + 30 до + 300 С. Смаження камера складається із зовнішнього і внутрішнього корпусів, між якими в якості прокладки знаходиться ізолятор, що запобігає зовнішній нагрів або знижує його. Вбудований вентилятор забезпечує конвекцію, тобто рівномірно розподіляє тепло по всьому її об'єму. Ця опція значно прискорює час приготування, і надасть можливість одночасної готування декількох блюд. Гриль, може бути верхнім і / або нижнім, в залежності від модифікації, є майже в кожній, а також в комплекті додається крутив. У них є встановлені програми, які будуть контролювати етапи приготування самостійно без участі людини. Як і СВЧ-піч, вони можуть розігрівати їжу. Таймер подає сигнал про завершення процесів. Безпека дітей теж буде забезпечена - при нагріванні дверцята буде блокована, або процес зупиниться в разі її відкриття. Більшість виробники обладнають системою самоочищення, яка буває 3-х типів: ✓ каталицької - при робочих +140 - +200 С проводиться автоматичне розщеплення жирових нашарувань на стінках на воду і сажу. Після охолодження господині залишиться всього то протерти її м'якою тканиною; ✓ гідролізної. Всередину поміщається ємність з розведеним миючим засобом і здійснюється прогрів до +90 С, після півгодини. Як і в попередньому випадку, залишається тільки чистове протирання. ✓ пиролитической, тобто за нетривалий період часу буде відбуватися прожарка на надвисоких температурах. У ролі покриття в них використана жаростійкий емаль. Якщо ж вам не по кишені або не підходить за розмірами така духовка - електрична міні-піч може стати їй чудовою альтернативою. Поступається вона їй тільки в розмірах. Вона успішно впорається з випічкою і запіканням, розігрівом і розморожуванням. За літражу шафи вони різняться від 5-ти до 30-ти літрів. Це суттєво позначається на їх потужності, наприклад маленькі споживають від 600 Вт, а найбільші представниці - 1500 Ватт. Термостат, присутній майже в кожній, дозволить виставляти потрібні градуси. Зсередини покриття може бути: ✓ пористе. Легко здійснювати догляд. Вміщені в ньому окислювачі сприяють розкладанню залишків їжі та жиру. ✓ нержавіюча сталь або емаль. Стійки до побутової хімії, за допомогою якої будь-який нагар видаляється без зусиль. ✓ каталітична очистка. Про неї вже описано вище - тут принцип той-же. Таймер, конвекція і гриль в ній теж є. Як додаткова опція іноді навіть доданий режим хлібопічки, в який може входити до двадцяти програм для хліба. пирогів і булочок, але при цьому вартість буде досить високою. Але є і те, чого немає ні в одній духовці. Деякі моделі доповнюють також і конфорки-млинці, які дозволяють замінити їй повноцінну плиту. Ми вказали тільки основні параметри, а інші технічні і функціональні особливості ми обов'язково детальніше розпишемо в описах до конкретних виробів, адже всі вони різні і гарні по своєму.

У даній категорії немає товарів.