Блендери
Блендер - домашній помічник, за допомогою якого приготування смузі або коктейлю з льодом проводиться в лічені хвилини. Він являє собою щось середнє між кухонним комбайном і міксером. Від першого він запозичив подрібнювальні деталі, які з легкістю впораються з твердими горішками або замороженими шматками м'яса. Від міксера - можливості змішування, але при цьому він може перемішувати невеликі порції, та й тісто їм не змушують. Він негабаритний, що буде безсумнівним плюсом, адже місця в просторі він практично не займе.
Типів модифікації існує два:
Стаціонарний, що складається з платформи і глечика з ножем. З його допомогою можна приготувати креми і супи-пюре, полужидкое і рідке тісто, ну і звичайно різноманітні напої. Але ось зелень або малі порції продуктів в ньому переробляти досить незручно. Плюсом можна вважати те, що його він фіксується на поверхні. У деяких моделях присутні режими реверсу і самоочищення. Чаші, обсяг яких становить від півтора до двох літрів, легко миються. Виготовляються ці ємності з:
✓ скла, дивиться досить симпатично. Але всім відомо, що матеріал цей досить тендітний і він зажадає дбайливого поводження.
✓ пластмаси, практичною і довговічною. Вона не буде вбирати запахи і не забарвлюється. До недоліком відносять те, що при кілку льоду її можна подряпати.
Стаціонарний блендер зовні нагадує парасольку, адже він складається з довгою "палочкообразной" ручки, вінчає яку ніж, обрамлений в металеву захист. Чашею їх, як правило, не комплектують, хоча це відноситься не до всіх моделей. Використовувати його можна в будь-якому посуді. Він з легкістю впорається з помелом дрібних інгредієнтів і невеликої кількості їжі. Вони просто незамінні для сімей з маленькими дітьми. Але він не особливо зручний, адже під час його роботи, вам доведеться тримати його в руці.
Перед тим як зробити вибір, слід враховувати його характеристики і зіставити наскільки вони відповідають вашим побажанням:
Потужність.
Вона може коливатися від 220 до 700 Вт, і, відповідно, чим вона вище, тим більш функціональним буде девайс. Найбільш потужні з легко ізмельчат найтвердіші продукти, а у ті, у яких цей показник дорівнює 200 - 300 Ватт придатні тільки для приготування фруктових пюрешек, варених овочів або коктейлів.
Швидкості.
Їх зазвичай від 2-х до 5-ти, але є і такі, які мають по 12 і 14. Чим їх більше, тим простіше користувачеві буде підібрати оптимальний режим і домогтися кращого вихідного результату. Наявність плавного регулювання зручні тим, що ви зможете проводити чіткий контроль під час всього процесу. Іноді може бути присутнім і турбо-режим, що передбачає збільшення швидкості на нетривалий відрізок часу.
Насадки.
Вони можуть бути найрізноманітніші, і від їх кількості залежить скільки операцій зможе виконувати пристрій. Деякі модифікації комплектуються віночками і измельчителями, мірними склянками і іншими корисними речами, які наближають їх по ефективності і функціональності до простеньким кухонних комбайнів.
Догляд.
Як ми вже вказали раніше, стаціонарні вироби можуть мати опцію "очистка». Вона полягає в тому, що після закінчення використання вам потрібно залити теплу воду в ємність і натиснути кнопку, а по закінченню цієї процедури просто вилити брудну рідину. Це забезпечить додатковий комфорт і безпеку користувача, адже при ручному митті завжди є ризик порізатися про ріжучі елементи, які рідко бувають знімними.
Ми постаралися вказати основні параметри, якими відрізняються ці корисні помічники. Сподіваємося, що ця інформація стане в нагоді вам в ухвалення рішення про покупку. Ми завжди готові допомогти і, якщо у вас виникнуть будь-які питання по тій чи іншій позиції в нашому інтернет-магазині - телефонуйте, ми з радістю відповімо на всі ваші запитання!